EXTRA VIERGE OLIJFOLIE

Aan de oorsprong, onze zee van olijfbomen, verzorgen wij het hele proces zodat onze olijven op het optimale moment geoogst worden. Wij zorgen voor onze olijfbomen, ze zijn de oorsprong van onze olie. Een zorgvuldig proces om het beste uit onze olijven te halen en om te zetten in vloeibaar goud. Uitgebalanceerd olijfsap vol gunstige eigenschappen voor de gezondheid.

Extra Vierge Olijfolie - Vroege Oogst

Gemaakt met de beste groene olijven van de eeuwen oude olijfbomen van de stad Jaén. In oktober geoogst op het optimale punt van rijpheid en met zorgvuldigheid om het fruit niet te beschadigen. Gedurende de hele oogst zorgen we voor de temperatuur van het fruit door het direct over te brengen naar de molen zodat het koud gemalen wordt; met deze procedure krijgen we extra vierge olijfolie om zijn intens groene fruitige aroma en al zijn gezonde eigenschappen intact te houden.

De gebruikelijke kenmerken zijn een zachte en schone mondgevoel, evenwichtige en zeer aangename bitterheid en pikant met een complex mondaroma van amandel, artisjok, olijfblad en tomaat. Aangename doorzettingsvermogen en samentrekkendheid. De smaak houdt een perfecte balans tussen zijn bitterheid en pikant, van zachte afdronk en harmonieuze en aangename algehele waardering.

 

Geniet van onze vers geproduceerde olijfolie
Bezoek ons en geniet van Our Taste met al uw zintuigen