Onze Leveranciers

Wie zijn onze bijzondere leveranciers? Wat doen onze leveranciers?
En waarom zijn het onze leveranciers? U leest het allemaal hieronder!

Wijnhuis Our Taste

Our Taste wijnen komen uit een strenge selectie van 350 hectare wijnstokken uit een gebied van Carcassonne tot de uitlopers van de Pyreneeën. Elk pakket wordt zorgvuldig gevolgd en een optimale kwaliteit wordt gegarandeerd door digitale traceerbaarheid van wijnstok tot fles.

Speciale kruiden

Onze Our Taste kruidenmelanges, zouten en pepers hebben we heel precies samengesteld zodat de smaken perfect uitkomen en veelzijdig geschikt zijn voor uw vlees/vis/salade.
Gebruik Our ocean mix voor b.v. kip van de BBQ maar ook heerlijk door een salade of gegrilde vis.

Zeer veelzijdig en bijzonder bij u in de keuken!

Onze exclusieve olijfolie

Onze Our Taste olijfolie is geselecteerd in Spanje.

Ten noorden van Malaga, hebben wij onze olijfolie gevonden. Wij houden van een spannende olijfolie die we graag met jullie delen.
De olijfolie die wij voor u hebben geselecteerd is vol van smaak die meer neigt naar citrus, hoog op smaak en stevige peperigheid.

Erg lekker om te gebruiken in gerechten/salades maar ook zeker om je brood in te dippen.

Officieel partner van Kooduu

Misschien heb je er weleens van gehoord. ‘hygge’, een typisch Deens woord dat zich losjes laat vertalen naar een sfeer van knusheid en
gezelligheid, met de nadruk op tevredenheid en genieten van het leven.
Met deze bijzondere wijnkoelers houdt u niet alleen de wijn koud maar maakt u ook sfeer door het warme licht en de geluidsbox onder de lamp.

Uitzonderlijke smaak, buitengewoon design!

Welkom in onze webshop! Met trots presenteren we unieke blends gemaakt van versgemalen kruiden. Meer weten? Kijk door onze winkel en volg ons op social media. We horen graag wat u van onze producten vindt!