Het recept

In de zomer, zittend met een overheerlijk glaasje Our Taste rosé. En dan met een schaal vol krokante kippendijen om je vingers mee af te likken.



Ingrediënten:

450 gram kippendijen / kippenboutjes
2 eetlepel Our Spice Ocean Mix
3 eetlepels gembersiroop
2 eetlepel ketjap
2 eetlepels Our Spanish olive oil
3 eetlepels tempura
Panko (Japanse broodkruim)
Evt. Salsa Taste


Werkwijze:

Marineer de kip met de bovenstaande ingrediënten. Laat de marinade met de kip een half uurtje staan, zodat de marinade heerlijk intrekt.
Maak tempura aan met een beetje koud water zo dat je een mooi beslag hebt.
Doe de kippendijen door de tempura en paneer ze erna met de panko.
Frituur de kip in de frituurpan.

 

Tip: Heerlijk te eten als snack met onze bijzondere dip, bijvoorbeeld de Salsa Taste.