Het beste van uw dagelijkse wijn

Stelt u zich de betoverende Languedoc voor met de verleidelijke aquamarijnkreken van de Middellandse Zeekust en de majestueuze achtergrond van de met sneeuw bedekte top van de Pyreneeën. Stelt u oude Kathaarse kastelen voor die zich vastklampen aan rotsachtige toppen en de betoverende middeleeuwse stad Carcassonne omringd door romaanse abdijen.
Dit is een regio met een fascinerend rijk cultureel en historisch erfgoed. Als u een wijnliefhebber bent, heeft de streek een bijzondere aantrekkingskracht op u. De wijngaarden ondergaan een complete renovatie: je vindt de meest bekende druivensoorten zoals Chardonnay en Cabernet Sauvignon wang aan wang groeien op dezelfde grindhelling als lokale helden als Syrah en Mourvèdre. Dit zijn de druiven die zo'n belofte inhouden voor de toekomst; dit zijn de wijnen die wachten om ontdekt te worden en de speciale favorieten van de 21e eeuw te worden.

Kwalitatief hoogstaande druiven!

Our Taste wijnen worden gemaakt van druiven die worden verbouwd in wijngaarden tussen Narbonne en Limoux op de weg naar de Pyreneeën. Verschillende percelen van dezelfde druivensoort bieden verschillende bodems en microklimaten waardoor we een rijk tapijt van nuances, aroma's en bloemen in de wijnen kunnen weven. Bepaalde wijngaarden zijn typisch mediterraan en leveren wijnen van diepte en vrijgevigheid op: andere liggen op grotere hoogte en, blootgesteld aan de Atlantische wind, geven intensiteit, elegantie en finesse.

Die zorgvuldig met de hand worden geselecteerd!

Ook het behoud van de opbrengst is cruciaal om het volle karakter in een wijn tot uiting te laten komen.

Dezelfde toewijding aan kwaliteit blijft gedurende de hele vinificatiefase bestaan: de wijnsoorten ondergaan een lange en koele gisting. De temperatuur van de rode wijnen wordt gecontroleerd en er worden kleine tanks gebruikt. De uitstekende kwaliteit en persoonlijkheid van elke wijn gecombineerd met een klassieke, imposante presentatie maken het assortiment een ideale kandidaat voor de beste handelaren en importeurs.

Wat resulteert in overheerlijke wijnen!

Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom we naar de Languedoc zijn gekomen. De regio heeft alles wat een toegewijde en veeleisende wijnproducent zich maar kan wensen. Bovendien worden onze moderne wijnbereidingsfaciliteiten, waar traditionele eikenhouten vaten strijden om aandacht met roestvrijstalen tanks, gecontroleerd door bekwame en attente oenologen en keldermannen. We zijn ervan overtuigd dat we alle ingrediënten hebben verzameld die nodig zijn om onze ambitie te realiseren: wijnen produceren om elke dag te onthouden en van te genieten.

De Our Taste wijnen op uw tafel in alle omstandigheden !

Our Taste wijnen komen uit een strengere selectie van 350 hectare wijnstokken in een gebied van carcassonne tot de uitvoeringen van de pyreneen. Elk pakket wordt zorgvuldig gevolgd en een optimale kwaliteit wordt gegarandeerd door digitale traceerbaarheid van wijnstok tot fles.